DM 2019, resultat og stævnereferat

Årets DM blev afholdt i Helsingør. Der var 17 tilmeldte både hvilke vi i BB10 M klubben er rigtig tilfredse med. Ligeledes var det dejligt at se, at det i år var et par nye deltagere med.

Rammerne i Helsingør er på land perfekte, med en dejlig havn fantastisk beliggende klubhus, kran og masser af plads. Igen i år var der planlagt (og der blev gennemført) sejladser over 3 dage, fredag, lørdag og søndag). Det har i flere år været en drøftelse om vi skal bruge 3 dage på stævnet. Tendensen generelt i andre klubber går mod kortere stævner,men vi har fastholdt at når nu DM er den eneste reelle begivenhed i samles om i klubben skal der være “noget for pengene”. 3 dages sejlads giver også en god buffer i forhold til, der skulle være en dag der må aflyses på grund af vejrholdene, så er der stadig tid til at få et forsvarligt stævne i hus.

DEN 54 og DEN 90
DEN 80 – DEN 63 – DEN 53 – SWE 5

3 sejladser blev fredag gennemført i fint vejr. 4-8 ms og en del springende vind gjorde det var udfordrende forhold for de 17 både. Klubbens formand Bjarne Venø fra Skælskør lagde sig i front tæt foran Theis Palm fra Jyllinge og Michael Frank Hansen fra Helsingør.

På vej ud af havnen
Christer i SWE 5, var igen i år med

2 sejladser blev afviklet lørdag formiddag i frisk luft (10 – 12 ms). Bådene blev over middag sendt i havn pga. for meget vind. Der var et et par enkelte havarier med et par knækkede bomme. Theis var suverænt sejlende i dagens 2 sejladser.

Hygge i klubhuset

Søndag sluttede af med 3 sejladser i ret svag og springende vind, hvilket flyttede lidt rundt på nogle placeringer. Årets danmarksmester blev Theis Palm og besætning fra Jyllinge Sejlklub. Bjarne Venø Petersen fra Skælskør tog sølv, mens Ulrik Larsen fra Hvidovre fik bronze. Stor tak til vores formand Bjarne, som igen i år havde skaffet flotte præmier til alle.

Årets danmarksmestre fra Jyllinge
Guld, sølv og bronze

RESULTATER