Alle indlæg af Ulrik

BB10M – DEN 82 sælges, 100.000 kr

Quantum Sails: Storsejl, Genua, Fok, og Spiler. Storsejl og Genua fra North Sails samt ældre skæringsspiler. Fin mast med Rodrig. Nyere 3,5 hk Mercury påhængsmotor 4-takt, nyserviceret. Komplet med ankergrej, fortøjninger, skøder, fald, tovværk, fendere mv.

Dæk bør renoveres, diverse materialer.

Båden ligger i Egå, hvor den kan beses/prøvesejles.

Kontakt, 22115181 

Theis Palm vinder DM 2022

Sundby Sejlforening stod for et forrygende DM i BB10M i weekenden. 21 både var klar, men tåge og ingen vind gjorde at fredagens sejladser blev udskudt til over middag. Det lykkes dommeren, at få sat en sejlads i gang efter frokost med meget let og springende vind. Tilfældigheder havde nok en finger med i spillet i denne sejlads, inden bådene blev trukket i havn igen til moleøl og pølser inden aftenens grillmiddag.

Lørdag var der derimod stabil vind og let friskende vind fra nord gennem dagen. Det gav mulighed for 4 fine sejladser hvor Theis Palm med suveræn sejlads fik lagt afstand til de øvrige konkurrenter.

I det øvrige felt var der kamp om pladserne, og flere af de nye både som var kommet til viste flot sejlads og blandede sig i toppen. Generelt var der meget lidt spredning i feltet, hvilket indikerer at det er nogle dygtige besætninger der sejler BB10M.

Sundby sejlforening med stævneleder Jesper Lorents i spidsen havde stablet et super arrangement på benene. Blandt andet var alle både blevet samlet endda med camping på samme område, hvilket gav god anledning til snak og erfaringsudveksling på tværs.

Lørdag aften var der festmiddag i sejlklubbben. Her blev årets midtjyske mester kåret. Det er en tradition, der efterhånden har været i klubben i mange år, og reglerne for dette mesterskab bliver passende udviklet efter behov. I år fik jens Chr. Andersen fra Sundby årets pokal, en halvmodel samt et passende flag.

Søndag startede i hel svag vind og efter lidt udsættelse slog en stabil vind igennem fra syd og der kunne afvikles 2 sejladser inden DM kunne afsluttes.

Der var tæt kamp om 2 og 3. pladsen, men Bjarne Venø fra Skælskør trak det længste strå foran Ulrik Larsen fra Hvidovre sejlklub. Anders Høj Christensen ligeledes fra Hvidovre blev 4, mens Michael Frank Hansen fra Helsingør tog sig af 5. pladsen.

Sundby sejlklub høstede stor ros for stævnet hvor alt klappede. På banen var der i år fin service med information på VHF undervejs. Det var der blandt andet flere både, der havde næsen for langt fremme ved start der havde glæde af.

Resultater her:

https://manage2sail.com/da-DK/event/BB10mDM2022#!/results?classId=b6b0c820-abff-49c0-93b9-5e32ba5c4960

Medaljevindere

Fin og opdateret BB10 M til salg

Meget fin stand

BB 10 Meter, årg. 1978, 33 fod, skrogmateriale glasfiber, bredde 2,3, dybde 1,45, motor Suzuki, 5 hk , benzin, hjemhavn Aasa

Se annonce og billeder på DBA


Sejl garderobe :
Konkurrence: Ny fok. Genua og storsejl fra North Sail. Næsten ubrugt spiler fra Elvstrom. Alle sejl er meget fine.
Træning: Fok, 2x genua i fin stand, storsejl og 3x spilere
Herudover:
• Nyt Bartels rulleforstag m/ under dæk
• Nye fald (dyneema til storsejl og genua)
• Nye skøder
• Ny bom fra John Mast m/2x reb
• Ny rodkicker
• Nye Harken genua skinner
• Renoveret spiler bom (fremstår ny)
• Spil gennemgået og smurt
• + mange små forbedringer
Elektronik:
– Race Master Tacktick kompas
– Garmin kortplotter 2021
– GMI 20, Gwind med DST 810 Transducers 2021
– NEMA 2000 opkobling
– Batteri 75Amp fra 2021
– Ny LED lanterne
Skrog mm.:
– Dækket er renoveret i 2021 med epoxy behandling
og efterfølgende KiwiGrip
– Nye skotter og luge
– Bundmaling VC 17

Kontakt Thomas Vorbeck på tlf. 91174509 el. mail: vorbeck.thomas@gmail.com