Theis Palm vinder DM 2018

  • Skrevet: 20th august 2018
  • Af:
Theis Palm vinder DM 2018

Så er årets DM i Lemvig overstået. Lemvig sejlklub stod bag et fantastisk arrangement med fantastisk opbakning på land og på vand. Der var forplejning i verdensklasse. Vi fik gennemført 5 sejladser fredag i 7-9 ms på baner i Nissum bredning, så alle var godt trætte da vi kom ind sidst på eftermiddagen. Lørdag kom en front forbi med rigelig frisk vind, så alle sejladser blev aflyst, og dagen blev brugt på en lille flotillesejlads med runding i Lemvig havn midt i byen og hygge med gode sejlervenner. Søndag havde vinden lagt sig, så vi fik 2 fine sejladser i 4-6 ms. Efter 7 sejladser kunne Theis Palm og besætning fra Jyllinge med en flot serie kalde sig danmarksmester 2018. Klubbens formand Bjarne Venø fra Skælskør tog sølv, mens Ulrik Larsen fra Hvidovre fik bronze.

Resultater ses her.

Billeder og videoer på Lemvig sejlklubs side

© 2013-2019 BB10m Klubben Alle rettigheder forbeholdes -- Copyright notice by Blog Copyright